Københavns Postcenter flytter til Høje Taastrup

Som følge af salget af det nuværende Postcenter ved Hovedbanegården i København til Danica Pension, har PostNord fra oktober 2015 lejet sig ind i en 19.000 kvm stor bygning, ejet af Carlsberg, i Høje Taastrup Transportcenter (HTTC).


De mange kvadratmeter på Bohus Boulevard benyttes i dag til lager, og bygningen skal derfor gennemgå en større ombygning inden den kan benyttes til postsortering. Ud af de 19.000 kvm, skal de 16.500 kvm indrettes til produktion, mens de resterende kvadratmeter skal indrettes til kontorer.


- Vi har fundet nogle meget velegnede lokaler i Høje Taastup Transportcenter, som logistisk set ligger godt, og som vi nu skal til at indrette, så vi kan skabe de optimale rammer for fremtidens postsortering, siger Henning Christensen, chef for PostNord Danmark.


Høje Taastrup Transportcenter huser i forvejen flere andre logistikvirksomheder og PostNord Danmark er blot den seneste i en lang række virksomheder, som i løbet af de seneste år er rykket ind i Transportcenteret. Samlet set er 6000-7000 arbejdsplader rykket – eller er på vej - til Høje Taastrup indenfor de seneste år, og med transportcenterets centrale beliggenhed ved både jernbane og motorvej, er det dermed lykkedes Høje Taastrup Kommune at opbygge en yderst stærk erhvervsmæssig profil.