Kent Bentzen valgt som Vice-Præsident for EUROPLATFORMS

FDT’s Formand Kent Bentzen er valgt som 1. Vice President for EUROPLATFORMS EEIG – Det Europæiske netværk af Logistik Centre.


Valget, som gælder 5 år frem til 5. Juni 2019, skete på EUROPLATFORMS generalforsamling den 5. Juni 2014 i Barcelona.


Kent Bentzen var en af fire grundlæggere af EUROPLATFORMS den 18. December 1991 og har siden været valgt som 1. Vice President.


Nærmere oplysninger om EUROPLATFORMS formål, definition af logistikcenter, krav til medlemskab, organisation og ledelse mm. kan ses HER


Som 1. Vice President har Kent Bentzen særligt ansvar for en række af EUROPLATFORMS højt prioriterede arbejdes områder i 2014/2015. Læs mere HER


EUROPLATFORMS generalforsamling blev afholdt i forbindelse med SIL 2014 – International Logistik Udstilling i Barcelona 3.-5. Juni 2014, hvor en række high – level logistikmøder satte fokus på nye perspektiver og krav til logistikløsninger og til logistiksektoren.


EUROPLATFORMS logistikcenterkoncept var en meget central del af de drøftede fremtidige logistikløsninger, som også er fastlagt i EU’s nye (Transport-) Logistikpolitik – Vedtaget 20. December 2013.


Repræsentanter fra EU-kommissionen, Rådet og Parlamentet understregede, at gennemførelse af den nye politik skulle varetages i – og med synergier mellem – alle relevante EU programmer og EU-institutioner.


EUROPLATFORMS er inviteret til at rådgive/ informere om udbredelse og synergier mellem sektorer vedr. logistikprojekter og – initiativer i EU’s forskellige programmer/ direktorater (f.eks. DG Move, DG Research og DG Regio).